Pariuri sportive live la un alt nivel pe platforma Get’s Bet -SBTech

Get’s Bet - SBTech

Site-urile cu pariuri pe sporturi din mediul digital sunt tot mai competitive pentru a-și mulțumi clienții. Aceștia își doresc să aibă parte de interfețe de navigare cât mai simple, dar care să le ofere multiple opțiuni, precum și un nivel de conectare super stabil. SBTech oferă soluții personalizate pentru platformele de pariere online, bazate pe tehnologia Chameleon360 iGaming.

Modul de tranzacționare efectuat prin intermediul soluțiilor oferite de SBT se bazează pe o interfață API de top, capabilă să le ofere jucătorilor înregistrați un nivel de accesare personalizat, dar și siguranță garantată la orice tranzacție. Printre beneficiile oferite la nivel de client de către această companie se numără opțiunea Real-time 360˚ (ceea ce înseamnă analizarea datelor la nivel intern în timp real), suport operativ și o îmbunătățire vizibilă a modului de promovare.

Timpii de încărcare sunt mult mai rapizi, fiecare secțiune fiind mai accesibilă decât cu vechea platformă de la Infinit Solutions. Jucătorii vor dispune de statistici mult mai detaliate, d alături de oportunitatea de a plasa pariuri live într-un mod mai variat, dar și mai rapid decât se întâmplă până acum. Nu trebuie uitat nici vor fi realizate rapoarte net superioare la nivel de protocol, iar integrarea sistemelor CRM și ERP vor contribui din plin la crearea unui mediul de parire mult mai benefic pentru jucători. Implicit, platforma Get’s Bet va putea susține un număr mult mai ridicat de jucători (ceea ce va crește nivelul profitului înregistrat de agenție).

Get’s Bet și SBTech – avantaje multiple pentru pariori

SBTech

Pentru pariorii din România, Get’s Bet este una dintre agențiile recunoscute la nivel de casă de pariere terestră. Lansarea în mediul online înseamnă dezvoltarea unui mediu de interacțiune cu clienții pe segmentul național, prin oferirea mai multor opțiuni de pariuri (pre-meci, ci și de mize în direct, ceea ce reprezintă un cumul cu variante în timp real, cu șanse mai mari de câștig). În plus, membrii Get’s Bet vor dispune de avantaje de tipul bonusurilor, care nu erau posibile în agenții terestre.

Printre bonusurile oferite la nivel digital jucătorilor se numără bonusul gratis în valoare de 50 Lei (trebuie efectuată o depunere minimală, de numai 50 Lei) sau pariul gratis cu 100% din valoarea biletului pariat. Dar, cea mai ofertantă facilitate disponibilă pentru jucătorii Get’s Bet este cea a bonusului de 600 Ron (un pachet de bonusare format din 5 bonificații).

SBTech este echivalentul soluțiilor de management superior pentru casele digitale de pariere, fiind un sistem capabil să proceseze tranzacții de tip over-the-counter și să faciliteze soluții de self service în materie de pariuri sportive online. Utilizatorul va beneficia de o experiență de pariere aproape de perfecțiune, completată de afișarea cotelor în timp real și modificarea acestora în mod corespunzător. Jucătorilor le vor fi oferite promoții direcționate pe modul lor de pariere, ceea ce va facilita creșterea nivelului de interes, iar la nivel de tranzacționare, totul va fi securizat la maxim.

Platforma susține și promovează streaming în timp real, dar și soluții diversificate de plată de la nivel local și internațional. Cele peste 500 de locații terestre ale agenției de pariere Get’s Bet vor fi mult mai bine interconectate la nivel de plăți, acestea fiind mult mai bine optimizate. Parteneriatul dintre Get’s Bet și SBTech va oferi agenției online cu pariuri și cazinoului Get’s Bet și clienților săi o platformă digitală cu servicii de top, accesibilă alternativ de pe orice dispozitiv mobil sau desktop!!