6 numere ghicite și milioane de Lei în buzunar!

Andrei Buntariu

Data de 12 Mai 2019 a consemnat un nou câștigător la Loteria Română. Premiul a fost de 422.265.937 Lei – aproximativ 4,8 milioane euro; trimis direct la Galați. Câștigătorul, pe numele sau, Andrei Butnariu, a reușit să indice în mod corect numerele care i-au adus premiul de milioane. Câștigătorul din Galați a menționat că este o combinație utilizată de când a început să joace la Loteria Română.

Premiu crescut de câștigurile de la celelalte categorii

Suma de 22.265.937 Lei a fost ridicată și de câștigarea celorlalte categorii (a II-a, a III-a și a IV-a), totalul final al premiului fiind de 22.406.795 Lei. Astfel, Andrei Butnariu a obținut câștiguri la cat. a II-a (circa 18), la cat. a III-a (aproximativ 45) și la cat. a IV-a (cca 20). Biletul câștigător a conținut trei combinații de numere - 140 de variante potențial câștigătoare. Valoarea biletului a fost de 709 Lei, ceea ce, trebuie să recunoaștem, nu este un bilet pe care îl poate juca toți jucătorii de loto din România.

Filosofia câștigătorului din Galați

Andrei Butnariu nu se află la primul sau câștig, pentru că joacă de aproximativ 20 de ani. Filosofia lui de joc constă în menținerea acelorași numere de fiecare dată. Iar strategia s-a dovedit câștigătoare și cu alte ocazii, numai că toate au fost obținute la cea de-a II-a categorie. Nu își dorește să se rezume doar la câștigarea acestui mare premiu, așa că este dispus să continue să joace la Loto 6/49. Premiul o să îl împartă cu membrii familiei sale, acesta declarând că are atât copii, cât și nepoți, așadar, aceștia vor fi principalii beneficiari ai acestui premiu.

Galați- orașul milionarilor la loterie

Se pare că Galațiul este predestinat a fi un oraș al câștigătorilor la Loto 6/49, iar din această agenție deja au mai plecat către București să-și revendice premiul cel mare încă alți patru norocoși.

Valoarea celui mai mic premiu încasat în Galați, la jocurile Loteriei Române a fost de 500, 000 de euro, la polul opus fiind premiul de unsprezece milioane euro (premii acordate în peste douăzeci de ani). Iar ca un fapt divers, Galațiul este localitatea în care Loteria Română a acordat multe dintre premiile sale, ceea ce înseamnă că șansele de a câștiga următorul mare premiu sunt ridicate dacă îți vei juca biletele în acest oraș.

Cele mai mari câștiguri la loterie în România și în lume

Andrei Buntariu

De-a lungul timpului, în România, au fost foarte mulți câștigători de Loterie. Unii dintre ei au reușit să-și înmulțească banii câștigați, iar alții să și-i consume în mod iresponsabil. Unul dintre cele mai mari premii câștigate până în prezent la Loto 6/49 are o valoare de cca 48,952,706 Lei. S-a câștigat tot în Galați, în anul 2013, de către un magistrat care ulterior a renunțat la slujba sa.

Un bilet de 10 Lei si 50 de bani a dus un premiu de aproape 3 milioane și șapte sute de mii euro. S-a mai câștigat la Iași, în anul 2008 (aproape 3 milioane și opt sute de mii euro), Bârlad (peste 2 milioane jumătate euro) sau Suceava (1 milion 300 de mii euro).

Desigur, premiile oferite de Loteria Română par mari pentru români. Cu toate acestea, la nivel internațional, în SUA, de exemplu, valoarea celui mai mare câștig (adjudecat de o singură persoană) este de 1, 68 miliarde de dolari – premiul a fost adjudecat în 2018. De asemenea, a mai fost acordat încă un premiu cu o valoare colosală în anul 2016, acesta valorând 1, 58 de miliarde de dolari (premiu adjudecat de 3 câștigători). Tot din SUA mai vine un câștig de 758, 7 milioane de dolari și încă unul de 534 de milioane de dolari (premiu câștigat în colectiv). În Europa, valoarea celui mai mare câștig este cifrată la o sută optzeci și patru milioane euro.

Se câștigă la Loterie, iar dacă vrei să te numeri pe lista marilor câștigători, tot ceea ce trebuie să faci este să completezi unul sau mai multe bilete ori combinații potențial câștigătoare. Restul, depinde doar de noroc!